ACTIVITATS


Et presentem les activitats i propostes de diversió i entreteniment més tendència i innovadores, impartides per monitors experts en cada àrea. 
Oferim propostes enfocades a cuidar-te, divertir-te i a sentir-te bé amb el teu cos i amb tu mateix. Vine a gaudir i sobretot, a FLIPPAR en unes instal·lacions úniques!!GRAVITY WORKOUTS


Som partners oficials de Gravity Workouts. Ha arribat a Flipping Park la fusió perfecte del ioga i les acrobàcies. Vine al teu centre de referència a Vilafranca del Penedès i participa en les formacions i activitats.

BUNGEE WORKOUT

Pots volar suspesa, mitjançant un arnès amb una corda elàstica. Et permetrà realitzar tots els moviments que puguis imaginar i els que no creies possible realitzar, ja que t'assistirà i ajudarà a què els aconsegueixis. Guanyaràs força, resistència, coordinació, llibertat i podràs sentir-te artista a les nostres classes de Dance. També guanyaràs en consciència corporal, postura, la qual cosa millorarà la teva confiança i llibertat de moviments. Però el que més guanyaràs és en diversió, creativitat i noves sensacions, com la ingravidesa, on sentiràs tot el potencial del teu cos en moviment.


 

IOGA AERI

Volem suspeses en un gronxador acompanyat de la inversió que ens permet recuperar l'espai entre les estructures, la qual cosa et portarà a una relaxació profunda i un millor coneixement de la teva persona, el que millorará la relació amb els altres. Amb aquesta fusió entre el ioga tradicional i les acrobàcies aèries podràs gaudir d'una varietat infinita de sessions, cadascuna amb un focus que t'ajudarà a aprofundir en tots els aspectes del teu ésser.


 

Ambdues activitats són per a tots els públics i nivells, ja que ens adaptarem a les teves necessitats per acompanyar-te en el teu creixement. 

Vine a provar la sensació de volar: una experiència divertida, desafiant i addictiva.

Contacte: 699 59 46 44 (Patricia)   

IOGA 


Arriben a Flipping Park noves classes de ioga, un espai dedicat a trobar equilibri intern i a connectar amb el cos.
Ioga per a tots els nivells i totes les edats! En aquesta activitat, podràs gaudir de sentir la connexió amb el teu cos i d’anar guanyant flexibilitat dia a dia.

Que treballarem? 

La meditació

Per guanyar concentració i claredat mental.

L'elasticitat

Sempre trobant el propi límit i cuidant amb consciència del nostre cos.

Pranayamas

Técniques de respiració per dominar la nostra energia.

Equilibri emocional

Desbloquejant zones del cos, anem restablint un ordre intern que ens ajuda a sentir-nos millor.HORARIS


  • Dilluns de 17:30h 18:30h
  • Dimecres 17:30h a 18:30h


UNA PRIMERA CLASSE DE PROVA GRATUÏTA!

*Possibilitat d'obrir nous grups altres dies i en altres horaris!

Contacte:   646 79 11 15 (Patty)

ACROBÀCIES I PARKOUR


Benvinguts a les nostres classes de parkour i acrobàcies! 

Aquí aprendreu a superar obstacles, explorar el vostre entorn i expressar-vos a través del moviment. 

Amb nosaltres, descobrireu com transformar els vostres límits en oportunitats i com gaudir del procés de superar desafiaments. 

Estem emocionats de compartir aquest viatge amb vosaltres.

Comencem a moure'ns!

Horaris:

  • Dilluns de 18:30h a 19:30h
  • Dimecres de 17:30h a 18:30h

UNA PRIMERA CLASSE DE PROVA GRATUÏTA! 

*Possibilitat d'obrir nous grups altres dies i en altres horaris!   ​

 

MÚSICA EN VIU, TEAMBUILDINGS I ESDEVENIMENTS


A Flipping Park podràs gaudir de concerts de música en viu, celebrar esdeveniments privats, veure esdeveniments esportius, fer teambuilidings i molt més. 

Vine a viure experiències úniques i emocionants! 

Organitzem activitats a mida tant pels petits de la casa com pels adults, tenim opcions adaptades per totes les edats i gustos!  

Per a més informació, truca al 93 768 11 01